HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
 
Weboldal alcíme
Lullabyphotos
professional wedding photography


​Kedves Jegyespár!Lakatos Lilla vagyok. Megtiszteltetés, hogy életed egyik legfontosabb napján talán én vehetek részt, számomra az esküvői fotózás túlmutat a hivatáson, és a szenvedélyen. Olyan fotókat készítek, olyan pillanatokat örökítek meg Nektek, amelyek mindig emlékeztetnek, és újjáélesztik azt a bensőséges, igaz szerelmet és szeretet, amely kettőtök által született meg.

Lullaby, azaz altatódal. Ezt választottam márkám nevének, mert célom, aminek eléréséhez minden eszközömmel azon leszek, hogy olyan élményt jelentsen a jegyes fotózás és maga az esküvő, amelyet örömmel, és szívvel meséltek a leendő gyermekeiteknek, unokáitoknak sok-sok év múlva. Amikor majd kezetekbe veszitek az általam készített álomszép albumot, és az megelevenedik a kezeid között:

„ - Hol volt, hol nem volt, volt két ember, akik egymásba szerettek, és ezt a csodát megörökítették.

Mami, de hát ez gyönyörű, én is ilyet szeretnék! – lelkendezik majd gyermeked. És te csak mesélsz és mesélsz.”

Ezt az érzetet a jelenben, a számodra legfontosabb napon fotóimmal teremtem meg Neked. Professzionális eszközeimmel, és több száz fotózással a hátam mögött pontosan tudom, hogy az időzítés, a pontosság, és a folyamatos rendelkezésre állás kiemelkedően fontos. Ezt nem csak a munkáim során, hanem az esküvő kiállításokon (az őszi CEWES, valamint a téli Esküvő Kiállítás) is minden évben tapasztalom, én magam is átélem.

Kérlek, nézz szét az oldalon, a csomagokhoz és a szolgáltatásokhoz minden szükséges információt megadtam. Majd következő lépésként, ahogy mindig szoktam, egy személyes találkozó keretén belül beszéljük meg a részleteket és kéréseiteket, ismerkedjünk meg egy kicsit és hangolódjunk egymásra! Így Ti sem érzitek azt, hogy egy ismeretlennel van dolgotok, hanem egy bizalmas emberrel osztjátok meg ezt a kiemelten fontos napot. Helytől függetlenül akár Magyarországon, akár külföldön lesz az esküvő, felkérésedre ebben is partneretek leszek!

Ha bármiben bizonytalan lennél, vagy kérdésed, egyéb kérésed lenne, keress bizalommal!