HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
 
Weboldal alcíme
Extrák
professional wedding photography

Fotókönyv 

Képzeld el, hogy a csodálatos, utómunkázott képeket egyben, egy meseszép albumban kapod meg, kiválogatva, amelyben méltó helyet kap ennek a különleges napnak az emléke.

20x20 és 30x30-as méretben, több mint 40 féle borító lehetőségével, mely igényes és exkluzív, a Ti egyediségetekkel ötvözve. Olyan darab, amely gyermekeiteknek, unokáitoknak is örömmel mutattok meg, és számotokra is felidézi esküvőtök legszebb pillanatait.

Slideshow 

A slideshow 5-10 perces zenés videó, amelyet az esküvő pillanataiból kerül összeállításra. Ideális választás, ha nincs videósotok, de szeretnétek ebben a formában is megörökíteni esküvőtöket. Emellett plusz hangulatot teremt az esküvőn, élményt jelent, a későbbiekben megnézve kedves ismerősöknek, barátoknak, családtagoknak és persze Nektek is!

Kétféléből is választhattok:

Zenés slideshow – Az esküvőt követően a teljes képanyagból összeállított képvetítés.
Sameday slideshow - Az aznapi képekből készült képvetítés, amelyet az esküvői vacsora után levetítünk.

Videó 

Abban, hogy minden pillanatot meg tudjunk Nektek örökíteni, csodás partnerre leltem, még évekkel ezelőtt. Szőcs Balázzsal több közös fotós-videós esküvőn is együtt dolgoztunk, professzionális minőségű videója felejthetetlenné teszi a fontos eseményeket.

Munkáját, szavaim igazolását a gombra kattintva tudod megtekinteni, amennyiben kérdésed, kérésed van a videóval kapcsolatban, keresd Balázst bizalommal.